TRADUCTORS
external image escudo.gif
El servei de traducció automàtica de la Generalitat permet traduir en línia textos curts i pàgines web.
Està disponible per als parells de llengües següents:
català <-> anglès, català <-> francès i català <->castellà
També es pot navegar per les pàgines traduïdes. Feu primer la traducció d'una pàgina web i després seguiu navegant en catalàexternal image logo-web-2005.jpgMultitraductor català.
external image LPs_ca.gif
També es pot navegar per les pàgines traduïdes. Feu primer la traducció d'una pàgina i després seguiu navegant en catalàexternal image opentrad_logo_txikia.gif Traductor català-castellà-basc-gallec (codi obert)WORDREFERENCE Excel·lent traductor i diccionari de castellà, portuguès, anglès i francès. Sinònims i antònims. No tradueix pàgines web. Ofereix una barra d'eines amb l'accés ràpid a diversos diccionaris.external image logo2.jpg Sistema de traducció automàtica català-castellà-català


external image diccio.gif Anglès - Català - Anglès


WoldLingo Traductor en línia de missatges de correu electrònic que s'envien.
external image logo.gif Multitraductor de 33 alfabets. També llengües minoritàries, conjugacions de verbs i enllaços a imatges, entre d'altres serveis.external image logo_sm.gif Tradueix textos i pàgines web. Permet incorporar al navegador botons de traducció entre idiomes.external image logo_vert.gif Babel Fish Translation. Tradueix textos i pàgines web.


external image peus.gif TORNAR A CERCA FÀCILexternal image peus.gifsueidhfpshdh